Майно львівського державного підприємства куплять у 23 рази дорожче від початкової ціни

2181 0
Йдеться про Львівський державний інститут з проектування нафтопереробних і нафтохімічних підприємств.
Фото: Prozorro.Sales

Фото: Prozorro.Sales

ТзОВ «Мостнафта» перемогла у аукціоні з продажу майнового комплексу Львівського державного інституту з проектування нафтопереробних і нафтохімічних підприємств. Про це стало відомо з оголошення на майданчику Прозорро.Продажі.  

Компанія запропонувала за майновий комплекс 70 млн 70 тис. грн. Відтак йдеться про приблизну ціну у 11 тис. 463 грн/м². Стартова ціна ж ціна об'єкту становила 294 тис. грн. 

Йдеться про майновий комплекс на вул. Золотій, 8, площа якого становить 6112,4 м². Його стартова вартість –294 тис. грн. Наразі він використовується для обслуговування адміністративно-виробничих будівель, а її чинним балансоутримувачем є Львівський державний інститут з проектування нафтопереробних і нафтохімічних підприємств.

Додамо, що згідно з аналітичною платформою YouControl, ТзОВ «Мостнафта» заснували у Мостиськах у 1998 році. Його керівник та засновник – Зеновій Будинський, а займається воно будівництвом житлових та нежитлових будівель та виробництвом нафтопродуктів. 

Читайте також: Готель у центрі міста, який належить депутатці Львівської міськради, продають за 108 млн

Нагадаємо, що минулого разу продати комплекс намагалися ще у січня цьогоріч. Проте аукціон визнали таким, що не відбувся у зв’язку з тим, що обидва переможці, які запропонували 200 та 150 млн грн, не змогли оплатити ціну. 

Володимир Федорович

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!