Готель у центрі міста, який належить депутатці Львівської міськради, продають за 108 млн грн

19736 0
Йдеться про готель «Feder boutique hotel», на пл. Звенигородська, 3.

Підприємиця Марта Кобилко оголосила продаж готелю «Feder boutique hotel», на пл. Звенигородська, 3. Про це Tvoemisto.tv стало відомо з майданчика Прозорро.Продажі. 

Початкова вартість будівлі, яка входить до переліку всесвітньої спадщини ЮНЕСКО, становить 108 млн 630 тис. грн. До лоту також входить прибудинкова територія, де розташований паркінг на 8 автівок. Загальна площа комплексу – 502,7 м². Готель включає в себе сім поверхів – номерний фонд на п’ять поверхів, зал для сніданків, приміщення кухні; складські приміщення, задній двір;  

Додамо, що власниками готелю «Feder boutique hotel» є Марта Кобилко та депутатка Львівської міськради від «Європейської солідарності» Олена Пелех. Остання має 7/10 частки всієї будівлі. 

Трираундовий англійський аукціон, де і продадуть комплекс, відбудеться вже 17 квітня, а свої заявки учасники можуть подати до 20:00 16 квітня. 

Нагадаємо, що нещодавно виконавчий комітет Львівської міськради погодив містобудівні умови та обмеження на розширення у вигляді прибудови до готелю. 

Володимир Федорович

__________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!