За попередньою інформацією сили ППО збили 12 із 20 ракет рф

1370 0
Ворог обстрілював територію України із акваторії Каспійського моря.
Фото умовне

Фото умовне

Про повітряну тривогу на Півдні країни сповістили орієнтовно о 12:20. О 13:04 сирени повідомили про повітряну тривогу у Львівській області. За попередньою інформацією, ворог здійснив пуски більше 20 крилатих ракет. Про це повідомив Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний.

«Попередньо, противник здійснив пуски більше 20 крилатих ракет повітряного базування із застосуванням стратегічних бомбардувальників Ту-95мс з акваторії Каспійського моря та ракетних комплексів наземного базування. Силами і засобами нашої протиповітряної оборони знищено 12 крилатих ракет: 6 в межах Київської, 5 Житомирської та 1 Хмельницької областей», – зазначив він.

Нагадаємо, що за попередньою інформацією від мера столиці, одна людина в Києві загинула. Йдеться про літнього чоловіка, ще декілька людей поранені, одих із них у дуже важкому стані. Також поранений журналіст з Японії. Детальніше про ракетну атаку 31 грудня читайте за посиланням.

Ірина Давосир

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!