За три дні на Львівщині надійшло майже три сотні заявок на вакцинацію

1951 0
Від завтра у Львові та області працюватиме 9 мобільних бригад, які проводитимуть вакцинацію.
Фото: Freepik

Фото: Freepik

Станом на сьогодні, 14 березня, на Львівщині проти Covid-19 щеплення вже отримали 1 849 осіб. За минулу добу провакцинували 80 людей.

Читайте також: Священникам дозволили вакцинуватися залишковими дозами від коронавірусу

Загалом, за даними сайту з вакцинації, в Україні від коронавірусу вакцинацію пройшли 51 137 осіб. За вчорашній день щепили 3 596 українців.

Усі отримали вакцину Oxford/AstraZeneca (Covishield).

Як повідомляє Львівський обласний центр громадського здоров'я, лише за 3 дні, з 10 по 13 березня, надійшло понад 260 заявок на вакцинацію залишковими дозами в реєстраційній формі для лідерів громадської думки.

Читайте також: Вакцини для відомих. У Львові створили Google-форму для щеплення від Covid-19

Серед них: 43 журналісти; 26 політичних діячів; 25 медиків закладів охорони здоров’я недержавної форми власності; 22 освітян; 20 фахівців сфери ІТ; 7 учасників бойових дій, а також 117 свідомих осіб з різних сфер діяльності, які готові власним прикладом популяризувати вакцинацію.

Уже від завтра у Львові та області почнуть роботу 9 мобільних бригад, які при наявності залишкових доз запрошуватимуть зареєстрованих на вакцинацію.

Нагадаємо, що в Україні 24 лютого розпочалася кампанія з вакцинації населення проти Covid-19 вакциною Covishield виробництва індійського підприємства Serum Institute. З 1 березня можливі залишки вакцини від коронавірусу дозволили використовувати для щеплення громадських діячів, аби популяризувати імунізацію.Минулого тижня Центр громадського здоров’я Львівщини створив Google-форму, за якою можна записатися на позачергову вакцинацію від коронавірусу залишковими дозами вакцини. Наразі це стосується лідерів громадської думки.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!