За три дні нового року у пологових Львова народилося майже 60 малюків

2163 0
Першими у всіх трьох пологових, які розташовані на території Львова, народжувалися хлопці.
Фото: dobrenok.com

Фото: dobrenok.com

За три дні нового 2021-го року, у пологових відділеннях та лікарнях, які розташовані на території Львова, народилося 57 малюків.

Читайте також: У Львівському перинатальному центрі в Новому році першим народився хлопчик Даниїл. Фото дня

Зокрема, як вдалося дізнатися Тvoemisto.tv, у пологовому клінічному будинку №1, що на вул. Мечникова, 8, народилося 12 діток – 6 хлопчиків і стільки ж дівчаток. У пологовому відділенні комунальної 3-ої міської клінічної лікарні, що на вул. Раппапорта, 8 за три дні народилося 17 немовлят – 9 дівчат і 8 хлопців. А у Львівському обласному клінічному перинатальному центрі, що на вул. Дж. Вашингтона, 6, станом на сьогодні, народилося аж 28 діток – 16 хлопчиків і 12 дівчаток.

У всіх трьох пологових першими в цьому році народжувалися хлопці. Зокрема, в пологовому на Мечнікова перша дитина з’явилася на світ о 0.25 год., у пологовому на Раппопорта – о 3.00 год, а ось у Львівському перинатальному центрі хлопчик Даниїл народився о 4.10 1 січня 2021 р.

Читайте також: Львів'янок закликають в'язати чудо-восьминіжок для недоношених діток

Нагадаємо, за даними Головного управління статистики, кількість львів’ян поступово зменшується. Це пов’язано і з природнім скороченням, і з міграцією львів’ян до інших міст України або сусідніх країн. Станом на 1 жовтня 2020 року чисельність населення Львова, включаючи м.Винники, смт Брюховичі та смт Рудне, становила 753,4 тис. осіб, або 30,1% від населення області. Упродовж січня-вересня 2020 року народилось 4 539 дітей, що на 8,6% менше, ніж у аналогічний період 2019 року.

Ольга Шведа


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!