За тиждень на Львівщину евакуювали понад 170 осіб

461 0
Людей евакуювали із Покровська, Херсона, Запоріжжя.
Фото: Львівська ОВА

Фото: Львівська ОВА

За минулий тиждень на Львівщину евакуювали понад 170 осіб. Про це повідомила пресслужба Львівської ОВА. 

«За даними волонтерської спільноти «Медико-психологічної допомоги», волонтери якої з перших днів війни перебувають на Львівському вокзалі, на Львівщину прибули 177 евакуйованих осіб, серед них – 21 людина з інвалідністю та 11 – старшого віку. Основні напрямки: Покровськ, Херсон, Запоріжжя», – йдеться у повідомленні. 

Звернутися на гарячу лінію «Медико-психологічної допомоги» можна за номером: 0 (68) 003 40 14.

Нагадаємо, що Львівські волонтери та фельдшерка-захисниця Маріуполя з Луцька стали героями картин, які побачать в Нью-Йорку та Парижі. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!