Забруднення землі в Карпатах рештками тварин розслідує прокуратура Львівщини

2112 0
Винуватцю загрожує штраф.
Фото Сергія Неупокоєва

Фото Сергія Неупокоєва

Прокуратура Львівської області розпочала кримінальне провадження за фактом забруднення земель тваринними рештками біля села Либохора на території Славської ОТГ.

Провадження відкрито за ч.1 ст.239 ККУ (забруднення або псування земель). Проводяться першочергові слідчі дії.

Як стало відомо, на березі річки в с.Либохора у Сколівського районі невідома особа скинула скелетовані рештки тварин, що могло призвести до забруднення земель чи спричинити небезпеку для довкілля.

Читайте також: Чиновників ЛОДА підозрюють у привласненні грошей під час будівництва амбулаторії

У разі виявлення та доведення вини причетної особи, їй може загрожувати штраф до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (3400 грн) або позбавлення права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Досудове розслідування триває та перебуває на контролі Стрийської місцевої прокуратури.

Нагадаємо, учора, 27 квітня, на території села Либохора Львівської області у Сколівському районі виявили незаконну утилізацію відходів тваринного походження.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!