Загиблому Герою з Львівщини присвоїли орден «За мужність»

31170 0
Загинув Герой в місті Попасній на Луганщині. У нього залишилася дружина та двоє синів.
фото надала сестра романа олійника

фото надала сестра романа олійника

Військовому з Львівщини Роману Олійнику посмертно присвоїли орден «За мужність» ІІІ ступеня. Про це йдеться в указі президента України. Загинув Герой в місті Попасній на Луганщині.

«Відповідно до Указу президента України №359/2022 «Про відзначення державними нагородами України» за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі орденом «За мужність» ІІІ ступеня  (посмертно) було нагороджено червоноградця Олійника Романа Юрійовича», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: Звання Героя України вперше посмертно присвоїли жінці

Роман Олійник був ветераном АТО, добровільно пішов служити до лав Збройних Сил України. А 24 лютого, у день повномасштабного вторгнення росії в Україну, його мобілізували до 24 окремої механізованої бригади ім. Короля Данила Галицького, у складі якої разом з іншими воїнами відправили на Схід України.

У нього залишилася дружина та двоє синів.

Нагадаємо, що Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!