Загинув Герой зі Львівщини, який тривалий час лікував отримані на фронті поранення

26412 0
Військовослужбовець отримав серйозні рани під час оборонних дій на Донеччинні.
фото умовне

фото умовне

Під час лікування отриманих на фронті ран загинув 47-річний військовий з Львівщини Іван Ярема. Чоловік отримав поранення під час оборонного завдання на Донеччинні. Про це повідомила Стрийська райдерж адміністрація. 

«Захисник народився 9 липня 1976 року в с.Новошини Журавненської громади. Навчався у Жидачівському професійному ліцеї. 17 вересня 2023 року під час здійснення оборонних дій, внаслідок скиду боєприпасу з ворожого безпілотного літального апарату в районі населеного пункту Шуми Донецької області військовослужбовець отримав поранення», – йдеться у повідомленні. 

Спочатку Іван лікувався у Львові, а згодом перебував на реабілітації у Трускавці, де і помер.

Наразі дата похорону та проводів бійця невідома. 

Нагадаємо, що Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.

Володимир Федорович

______________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!