Захищав ще Луганський аеропорт. Біля Попасної загинув воїн з Яворівщини

51247 0
Без батька залишилися двоє діток.
Фото: Новояворівська міська рада

Фото: Новояворівська міська рада

На війні 5 квітня загинув боєць 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила, мешканець міста Новояворівська Олександр Гошко. Воїн поліг у запеклих боях поблизу міста Попасної на Луганщині. Про це повідомили у Новояворівській міській раді.

38-річний воїн народився у селі Старичі. Після проходження строкової військової служби у Збройних Силах України працював у ДП «Старицький військовий лісгосп». У 2014 році був у зоні АТО, захищав Луганський аеропорт. А з повномасштабним вторгненням росії в Україну пішов на передову у складі 24 окремої механізованої бригади імені короля Данила.

Читайте також: На Луганщині загинув доброволець зі Львівщини Микола Буцик

Герой загинув 5 квітня під час запеклих боїв із російськими окупантами поблизу міста Попасної. У нього залишилися батьки, брат зі сім’єю, дружина та двоє діток.

Парастас відбудеться сьогодні, 12 квітня, о 19:00, у храмі Різдва Пресвятої Богородиці УГКЦ с. Старичі. Прощання та чин похорону з Героєм відбудеться завтра, 13 квітня, о 12:00, у тому ж храмі.

Нагадаємо, що під час бойових дій біля Попасної загинув Сергій Тимчій зі Стрийщини. Його земляк поліг за Україну у бою в селі Степове на Запоріжжі. Також на Луганщині загинув Володимир Краснов з Турківщини. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!