Захисника зі Львівщини посмертно нагородили орденом «За мужність»

3325 0
Відзнаку вручили батькам Героя.
Фото умовне

Фото умовне

Батькам полеглого Захисника України Олександра Созанського зі Львівщини вручили орден «За мужність» ІІІ ступеня. Про це повідомив очільник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький. 

«Згідно з Указом Президента, наш земляк мав отримати цю нагороду ще за життя, але, на жаль, не встиг. Вічна пам‘ять Герою. Співчуття рідним. Ваш біль – біль всієї держави», –  йдеться у повідомленні.

Зазначимо, що Олександр Созанський уродженець міста Самбір Львівської області. У 2018 році приєднався до Збройних Сил України. Із початком повномасштабного вторгнення боронив незалежність держави у складі 80-ї окремої десантно-штурмової бригади Десантно-штурмових військ ЗСУ. За особисту мужність був нагороджений численними відзнаками, зокрема нагрудним знаком «Учасник АТО». У Олександра Созанського залишилися батьки, сестра, бабусі та наречена.

Нагадаємо, що Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

 
 
 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!