Захисники Сєвєродонецька отримали команду відійти від міста, – Гайдай

1902 0
Перебувати на розбитих позиціях не має сенсу, адже тільки зростає кількість загиблих серед армійців.
Фото: Генштаб

Фото: Генштаб

Захисники Сєвєродонецька у Луганській області отримали команду відходити на нові укріплені позиції. Про це повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай. 

«ЗСУ доведеться відійти від Сєвєродонецька. Наші захисники вже отримали таку команду. Рашисти майже зруйнували Сєвєродонецьк, критична інфраструктура знищена вся, пошкоджено 90 % міста, 80% житлових будинків доведеться зносити – відновленню вони не підлягають. війська рф просуваються в напрямок Лисичанська з Тошківки-Золотого. На околиці вже заходили ворожі ДРГ, атаки пройти вглиб міста були відбиті», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: ЗСУ розбили диверсійні групи, авіація вдарила по скупченнях ворога, – Генштаб

Крім того, із тимчасово захопленого Старобільська в бік Лисичанська зафіксовано перевезення російськими загарбниками шістьох «Точок-У».

Нагадаємо, через повномасштабне вторгнення росії в Україні можуть змінити правила призову в армію.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!