Замість «АВЕ» у Львові сміття доручать вивозити іншим перевізникам

2577 1
Як повідомляють у Львівській міськраді, за вихідні компанія не вивезла жодного контейнера. Перевізник каже, що причина у відсутності полігонів.
фото: zik.uа

фото: zik.uа

Про це на засіданні міської комісії з надзвичайних ситуацій повідомила директорка департаменту житлового господарства та інфраструктури Ірина Маруняк.
 
«Я дала команду всім керівникам і головам адміністрацій провести комісії з ТЕБ і НС, бо з компанією «АВЕ» ситуація критична, компанія сміття не вивозить. Жодної машини за вихідні дні не вивезено. Динаміка йде на погіршення. Голови районів проводять комісії ТЕБ і НС, щоби скоординувати роботу з іншими компаніями для вирішення питання вивозу сміття на майданчиках, які має вивозити «АВЕ», — сказала Ірина Маруняк. 
 
«Не вивозили, оскільки відсутні договори з офіційними полігонами. Якщо у інших перевізників є куди вивозити… Це рішення комісії з ТЕБ і НС, рішення міської ради і рішення перевізника. Ми не можемо на нього вплинути», — прокоментував Tvoemisto.tv директор «АВЕ-Львів» Юрій Грибан.
 
Раніше повідомлялося, що «АВЕ-Львів» обслуговувала третину Львова, і з червня фактично призупинила діяльність через відсутність можливості вивезення відходів, а також борги перед підприємством зокрема з боку ЛКП та слідчі дії. 
 
Нагадаємо, сьогодні на засіданні комісії йшлося про підвищений ризик росту захворюваності на кишкові інфекції через невивезене сміття. 
 
 
Зоя Красовська

Читайте також:
19 Червня, 2017 18:32
ser Десь 3 місяці тому наш район обслуговувала AVE, сміття не вивозилось тижнями. Зараз якась інша фірма взялася до роботи. Сміття вивозиться регулярно.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!