Замість дерев у декоративних ящиках на площі Ринок висадять кущі

610 0
Роботи проведуть за спонсорські кошти.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

На вул. Галицькій у Львові замінять шість декоративних ящиків на нові і висадять у них низькорослі кущі. Роботи проведуть за спонсорські кошти. Натомість дерева, які тут росли у великих ящиках, висадять у сквері на вул. Вітовського.

«На вул. Галицькій маємо 6 декоративних деревʼяних ящиків, у яких ростуть дерева. За рекомендацією управління екології, ці дерева, які зараз ростуть у дерев’яних ящиках, пересадимо у сквер на вул. Вітовського. А у нових ящиках, які поставимо сьогодні, заплановано висадити композиції з низькорослих кущів. Рослини буде висаджено у травні. Роботи проводимо за спонсорські кошти і жодних бюджетних на це не витрачаємо», – повідомили у Галицькій районній адміністрації.

Читайте також: У львівському парку через вітер впали сім дерев

Зазначимо, цього року у Львові планують зрізати 191 аварійне дерево на території історико-культурного комплексу «Цитадель», а за кошти благодійників – висадити нові.

Нагадаємо, у Львові 63 дерева у різних районах міста визначили «особливо цінними». Серед них і ясени, і дуби, і клени, і груші.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!