Замість фонтану біля Палацу залізничників облаштують клумбу

2828 0
Оскільки відновити кран технічно неможливо, то чашу фонтану засиплять землею.
Фото: wikimedia.org

Фото: wikimedia.org

Поблизу Палацу культури залізничників «Рокс», що на вул. Федьковича, на місці фонтану, що довгий час не працює, облаштують нову клумбу. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомив голова Франківської районної адміністрації Орест Тимчишин.

Читайте також: Як змінилися фонтани Львова упродовж ста років. Фото до і після

«Оскільки відновити кран технічно неможливо, то чашу фонтану засиплять землею. На цьому місці висадять квіти. Роботи буде проводити ДП "Боднарівка" ЛКП "Зелений Львів", яке перемогло в тендері на озеленення району. Розпочати плануємо вже наступного тижня. Процес не має зайняти багато часу – два-три дні роботи загалом, аби привезти землю, засипати фонтан та облаштувати клумбу», – каже Орест Тимчишин.

Крім цього, на території поблизу Палацу мають оновити сквер, замінити освітлення та відремонтувати сходи, що ведуть до вулиці Городоцької.

Додамо, що на площі Галицькій вже почали демонтувати фонтан «Кульбаба», який замінять на сухий, а із 10 червня почнуть демонтувати фонтан на площі перед Оперним театром.

Ольга Коваль




Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!