На правах реклами

Запчастини на американські авто: де шукати і як купувати, щоб не помилитися

1216 0
Ретельно перевіряйте запчастини та не соромтеся запитувати продавців про деталі, які вам незрозумілі.

Часи, коли знайти запчастини на американські авто було складно, закінчилися. Сьогодні є багато способів купити автозапчастини у Вінниці та інших містах України. Розповімо про найпопулярніші з них.

Магазин автозапчастин

Це може бути як онлайн-майданчик, так і офлайн-магазин. Для того, щоб зробити замовлення, вам достатньо знати VIN-код авто. Якщо так сталося, що ви не знаєте свого він-коду, слід ввести наступні параметри у пошук:

  • рік випуску вашого автомобіля;
  • марку та модель;
  • характеристики встановленого силового агрегату: об’єм двигуна, тип палива тощо;
  • модифікація транспортного засобу.

Такі базові дані допоможуть вам значно звузити пошук та підібрати запчастини конкретно для вашого авто. Перевага магазина автозапчастин у тому, що там вам завжди можуть допомогти менеджери, і не важливо в онлайн-магазині ви хочете зробити покупку, чи в офлайн.

Як дізнатися VIN-код американського авто

Кожен сучасний автомобіль має унікальний ідентифікаційний номер, який і називається VIN-код. Розташований він у самому транспортному засобі, проте виробники можуть ховати його у різних частинах кузова. Ось найпоширеніші місця, де можна знайти VIN-код:

  • біля лобового скла;
  • під сидінням пасажира;
  • на двигуні;
  • на кронштейні, який тримає радіатор;
  • на рамі передньої дверки;
  • на рульовій колонці.

Найголовніше – знайти код автомобіля можна у паспорті ТЗ. Він складається з 17 символів: комбінація літер та цифр. У VIN-коді закладена точна характеристика саме вашого авто, тому знайдена з його допомогою деталь буде максимально підходити до машини. 

Замовити з Америки

Ще декілька років тому це був майже не єдиний шанс знайти автозапчастини на американські авто. Сьогодні це безглуздий та марний шлях, бо пересилка запчастин буде коштувати дуже дорого, проте, якщо у вас ексклюзивне авто, яке потребує капітального ремонту, тоді це непоганий варіант знайти та замовити саме ті запчастини, які вам потрібні.

Купити на розборці

Ще один спосіб, який з кожним роком втрачає популярність. Розбірка – це різновид авторинку, де продають вживані автозапчастини. Є навіть майданчики, де стоять розібрані авто, а покупець приїжджає й при ньому знімають ту чи іншу деталь.

Звичайно, це альтернатива, коли є мета вкластися в бюджет, проте треба пам’ятати, що це завжди ризик і ви купуєте «кота в мішку».

Купити з рук

Знайти оголошення можна як на спеціалізованих майданчиках, так і на безкоштовних дошках. Одним з найкращих рішень буде купити автозапчастини у Києві на сайті ZAPCHASTI RIA.com. Це офіційний онлайн-ресурс, де кожен продавець проходить ретельну перевірку. Тому покупець може бути впевнений у безпеці, а також у тому, що отримує саме ту запчастину, яка йому потрібна.

Який би зі шляхів ви не обрали, ретельно перевіряйте запчастини та не соромтеся запитувати продавців про деталі, які вам незрозумілі.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!