Запустили новий авіарейс зі Львова до Неаполя. Розклад

4437 0
У вівторок, 16 грудня, у Міжнародному аеропорту «Львів» імені Данила Галицького відбувся інавгураційний рейс Неаполь – Львів – Неаполь, який здійснює друга за величиною італійська авіакомпанія Meridiana Fly.
Фото прес-служби аеропорту

Фото прес-служби аеропорту

О 14:47 за місцевим часом у Міжнародному аеропорту «Львів» імені Данила Галицького приземлився Boeing 737-700 авіакомпанії Meridiana Fly, загальною пасажиромісткістю 148 місць. На борту були присутні 141 пасажир та члени екіпажу повітряного судна. У зворотному напрямку до Неаполя спрямували 52 пасажира, інформує прес-служба аеропорту.

Згідно з розкладом, рейси сполученням Неаполь – Львів - Неаполь здійснюватимуться щовівторка. Час вильоту зі Львова – 15:50, приліт в Неаполь – 18:05. Час вильоту з Неаполя –12:50, приліт до Львова – 15:05 (за місцевим часом).

На сьогодні зі Львова до Італії здійснюються регулярні рейси до Мілана, Венеції та Неаполя.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!