ZARA, Bershka та інші: у МЗС підтвердили повернення брендів в Україну

861 0
У МЗС також закликали відновити роботу в Україні шведську корпорацію IKEA.
Фото: ЕП

Фото: ЕП

В Україну повертаються бренди однієї з найбільших у світі дистриб'юторських груп в індустрії моди Inditex – Zara, Pull&Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho, Zara Home. Цю інформацію підтвердили у Міністерстві закордонних справ України.

У МЗС розповіли, що з 2022 року ведуть системну роботу з усіма провідними міжнародними брендами, які залишили український ринок після початку повномасштабної війни, для відновлення їхньої роботи.

«Повернення великих міжнародних компаній на український ринок створює нові робочі місця для українців, надає їм доступ до якісних товарів і послуг, підтримує економіку України в часи війни та поглиблює її інтеграцію у світову економіку, зміцнює довіру міжнародного бізнесу та інвесторів у нашу державу та її перемогу», – зазначили у міністерстві.

Окремо у МЗС закликали відновити роботу в Україні шведську корпорацію IKEA.

Нещодавно стало відомо, що мережа магазинів Zara готується знову відкрити магазини в Україні після дворічної перерви. Компанія закрила свої магазини в Україні, до яких входять бренди ZARA, Pull&Bear, Massimo Dutti та Bershka, в день повномасштабного вторгнення росії 24 лютого 2022 року. Попри закриття магазинів, вона продовжувала платити податки та заробітну плату своїм працівникам. 

Додамо, що у листопаді, у торгово-розважальному центрі Victoria Gardens у Львові свою роботу відновив популярний магазин шведського одягу та косметики H&M, який закрили з початком повномасштабного вторгнення росії в Україну.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

ТЕГИ: Zara, Bershka

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!