Заступник Козицького став депутатом Львівської облради

1174 0
Юрій Бучко склав присягу.
Юрій Бучко

Юрій Бучко

На засіданні Львівської облради у вівторок, 12 березня, склав присягу новий депутат від партії «Слуга народу», заступник очільника Львівської обласної військової адміністрації Максима Козицького – Юрій Бучко.

Представник Львівської обласної ТВК зачитав постанову про реєстрацію Юрія Бучка депутатом Львівської облради, після чого він склав присягу. Також присягу склала Ореслава Хомик від партії «Європейська солідарність».

Зазначимо, Юрій Бучко є заступником голови Львівської обласної державної адміністрації з 2020 року. Раніше працював на підприємствах, що належать родині голови Львівської ОВА. Чиновник подав декларацію лише за 2021 рік, за який він з дружиною Наталією отримав 951 тис. гривень, з яких 909 тис. гривень – з/п заступника. Також Юрій Бучко зберігає 3 млн 279 тис. гривень на банківських рахунках та готівкою. 

Антоніна Костик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!