Завод Coca-Cola відновлює роботу в Україні

3229 0
Відновити потужності планують до кінця травня.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

Український завод виробника напоїв «Кока-кола Беверіджес» поступово відновлює роботу в селищі Велика Димерка неподалік від Броварів, до кінця травня там планують відновити потужності на 100%. Про це Forbes Україна розповів директор з корпоративних зв’язків і сталого розвитку компанії Андрій Бублик.

«Ми плануємо до кінця травня відновити потужності на 100%», – сказав він.

За його словами, уже налагодили виробництво напоїв Coca-Cola, Fanta та Sprite. Обʼєми їхнього виробництва в компанії не повідомляють.

Читайте також: Ресторани McDonald`s не працюватимуть в Україні до кінця війни

Зазначимо, що у березні завод зазнав обстрілів росіянами, однак у компанії зазначають, що виробничі лінії заводу не постраждали, але повноцінно відновити виробництво одразу не вдається через проблеми з постачанням сировини й інших компонентів.

«У березні на підприємстві внаслідок обстрілів була зруйнована електростанція та частково офісна будівля. Інші приміщення та склади постраждали некритично... Навіть якщо лінії не постраждали, то електростанція була знищена і відновлення довоєнного формату потребуватиме багатомільйонних інвестицій», – розповів Андрій Бублик.

Нагадаємо, що компанія ще не повністю відмовляється від імпорту Coca-Cola до України із Чехії та Польщі, щоб уникнути дефіциту, але вже експортує вироблені напої до Молдови. Ще на початку березня вона зупинила діяльність у росії.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!