Київ

Завтра центр Києва буде перекритий для автомобілів. Причина

976 0
До Києва прибуде делегація африканських лідерів.

Завтра, 16 червня, у звʼязку із проведенням заходів протягом дня буде обмежено рух для транспортних засобів центральними вулицями Києва. Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Києва.

«Шановні водії, просимо вас з розумінням поставитися до тимчасових обмежень та планувати свій маршрут завчасно», – йдеться в повідомленні.

Про відновлення руху в поліції обіцяють повідомити додатково.

Зазначимо, саме на завтра запланований візит до Києва африканських лідерів. До складу африканської делегації, яка прибуде до України, увійдуть лідери Коморських Островів (які наразі очолюють Африканський Союз), Уганди, Республіки Конго та Сенегалу. Також не виключено, що буде президент Єгипту.

Як зазначила Посол України в Південно-Африканській Республіці Любов Абравітова, ПАР в останній момент приєдналася до обговорення ініціативи «мирного плану» лідерів африканських країн, які прибудуть до Києва з візитом.

«Це перший візит президента Південно-Африканської Республіки за багато років. І це буде перший візит президента Замбії в Україну», – зазначила посол у ПАР.

Шестеро президентів Африки мали прибути 15 червня до Польщі, щоб потім вирушити потягом до Києва.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!