Завтра у Львові почнуть демонтаж стели Монументу Слави

3492 1
Сьогодні Галицька райадміністрація підписала договір про виконання відповідних робіт.
фото: прес-служба ЛМР

фото: прес-служба ЛМР

Завтра у Львові почнуть демонтувати стелу Монументу Слави. Про це в коментарі Tvoemisto.tv повідомив заступник міського голови з питань розвитку Андрій Москаленко.

Сьогодні, 17 грудня, Галицька районна адміністрація підписала договір з підрядником щодо демонтажу стели Монументу Слави на вулиці Стрийській. Демонтаж виконуватиме ТзОВ «БК Альтера», а вартість робіт становить 300 тисяч гривень.

За словами Андрія Москаленка, роботи почнуть виконувати вже завтра.

«Сьогодні підписали угоду і, за сприятливих погодних умов, підрядник розпочне демонтаж. Мабуть завтра вже поставлять риштування, але все залежить від підрядника. Тричі на тендер ніхто не зголошувався, тому наразі можемо дати їм кілька днів», – сказав Андрій Москаленко.

За даними YouCotrol, ТзОВ «БК Альтера» зареєстровано в селі Рудники Львівської області. Компанія  займається знесенням та будівельними роботами. Розмір статутного капіталу підприємства 1000 гривень, керівницею є Дутка Ольга Валеріївна, а власником – Дутка Владислав Богданович, уродженець міста Горлівка Донецької області.

Окремі частини стели Монументу Слави передадуть в Музей «Територія Терору».

Андрій Костюк


Читайте також:
17 Грудня, 2018 19:23
666 ... а це перемога чи ганьба ? ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!