Завтра у Львові попрощаються з Героєм. Ким він був

2846 0
Чин похорону відбудеться у Брюховичах.
Фото умовне/Твоє місто

Фото умовне/Твоє місто

У суботу, 8 липня, Львівська громада попрощається з Героєм Андрієм Кунинцем, який загинув, захищаючи Україну від російських окупантів. Чин похорону відбудеться у Брюховичах. Про це повідомили у пресслужбі ЛМР.

Парастас розпочнеться о 12:00 на подвір’ї будинку (вул. Бурштинова, 13, смт. Брюховичі). О 13:00 відбудеться Чин похорону у Храмі Різдва Пресвятої Богородиці (вул. о. Іздрика, 6, смт. Брюховичі). Поховають Героя на місцевому цвинтарі у Брюховичах.

Ким він був

Андрій Кунинець (04.10.1989-24.06.2023) – уродженець селища міського типу Брюховичі, начався у Середній загальноосвітній школі №41 міста Львова. Здобував освіту у Національному університеті «Львівська політехніка». Працював у будівельній сфері, займався ремонтами та гіпсовою ліпниною. Протягом останнього року працював на підприємстві із виготовлення гранітних пам’ятників.

Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації став на захист Батьківщини до лав 5-ї окремої штурмової бригади оперативного командування «Північ»Сухопутних військ Збройних Сил України. Виконував бойові завдання на Донеччині.

У Андрія Кунинця залишилися мама, дружина та двоє дітей.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!