Завтра у Львові попрощаються із Героєм, який загинув на війні. Що про нього відомо

2047 0
Закликаємо львів’ян та гостей міста долучитись до міської церемонії прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань.
Умовне фото/Твоє місто

Умовне фото/Твоє місто

Завтра у Львові попрощаються із Героєм, який загинув на російсько-українській війні. Про це повідомила пресслужба Львівської міськради. 

Чин похорону захисника розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають воїна на Личаківському кладовищі.

Що про нього відомо

Вячеслав Дегтяр (31.03.1971-08.03.2022). Уродженець міста Кривий Ріг. Навчався у Криворізькій гімназії №62 Криворізької міської ради. Здобув освіту у Відокремленому структурному підрозділі «Гірничо-електромеханічний фаховий коледж «Криворізького національного університету». Після завершення навчання проходив військову службу в автомобільних військах. Проживав із родиною на Миколаївщині, де займався сільським господарством. Захоплювався спортом, багато читав і присвячував час вихованню двох синів. За словами рідних, «Вячеслав Дегтяр був відданий своїй землі і завжди казав тільки правду». Протягом 2014-2015 років виконував бойові завдання у зоні проведення антитерористичної операції у складі 28-ї окремої механізованої бригади імені Лицарів Зимового Походу оперативного командування «Південь» Сухопутних військ Збройних Сил України. Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації став на захист Батьківщини від окупантів. Боронив суверенітет та територіальну цілісність держави у лавах 36-ї окремої бригади морської піхоти імені контрадмірала Михайла Білинського Військово-морських сил Збройних Сил України. У Вячеслава Дегтяра залишилися дружина та двоє синів.

Володимир Федорович 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!