Завтра у Львові попрощаються із ще двома Героями. Що про них відомо

2034 0
Львів'ян та гостей міста закликають долучитись до міської церемонії прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань.
Фото: лмр

Фото: лмр

Завтра, 18 березня, у Львові відбудеться прощання із Володимиром Галаном та Павлом Максимовим. Львів'ян та гостей міста закликають долучитись до міської церемонії прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань.

Джерело: пресслужба ЛМР

Чин похорону розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла (вул. Театральна, 11), об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають Героїв на Личаківському кладовищі. 

Що про них відомо

Володимир Галан народився 14 квітня 1989 року у Львові. Навчався у Закладі загальної середньої освіти №87 Львівської міської ради імені Ірини Калинець. Після завершення навчання спершу працював будівельником, згодом – у сфері перевезень. Протягом останнього періоду працював на місцевій станції технічного обслуговування. У вільний час захоплювався рибальством, збиранням грибів та автомобілями.

Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації боронив територіальну цілісність та суверенітет держави у лавах 28-ї окремої механізованої бригади імені Лицарів Зимового Походу оперативного командування «Південь» Сухопутних військ Збройних Сил України. Герой загинув 10 березня 2023 рокую У Володимира Галана залишилися батьки, сестра, двоє бабусь та двоє племінників.

Павло Максимов народився 19 липня 1985 року у Тернополі. Більше 20 років разом із родиною проживав у Донецьку. Тут закінчив Ліцей при Донецькому національному університеті, під час навчання особливо захопився хімією. Здобував освіту у Донецькому національному університеті імені Василя Стуса. Прийнявши рішення присвятити життя науці, почав працювати провідним спеціалістом у Товаристві з обмеженою відповідальністю «АЛТ Україна ЛТД». У вільний час обожнював подорожувати, із «туриста-любителя» став справжнім альпіністом-спелеологом. Вивчав психологічні та філософські праці, займався велоспортом, намагався максимально розкривати увесь свій потенціал. Окупація Донецька змусила Павла Максимова з родиною покинути рідний дім.

Із початком повномасштабного вторгнення вступив до лав територіальної оборони. Боровся із російськими окупантами у складі 112-ї окремої бригади територіальної оборони Регіонального управління «Північ» Сил територіальної оборони Збройних Сил України. Герой загинув 10 березня 2023 року. У Павла Максимова залишилися батьки, брат та наречена.

Нагадаємо, що Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!