Завтра у Львові презентуватимуть книгу загиблого військового та ресторатора Андрія Гудими

1311 0
Окрім цього, відбудеться вечір пам’яті за загиблим Героєм.
Фото: Андрій Гудима у Facebook

Фото: Андрій Гудима у Facebook

Завтра, 7 жовтня, у Львові о 14:00 у кафе Coffee, Books & Vintage Festival – на території !FESTrepublic (вул. Старознесенська 24-26) відбудеться вечір пам’яті львівського ресторана, художника, письменника та воїна 80-ї окремої десантно-штурмової бригади Андрія Гудими. Окрім цього, на заході презентуватимуть його книжку «69 спецій для Серця», яку до друку підготували у «Видавництві Старого Лева». Про це повідомила Львівська міська рада. 

«Робили все з думкою, чи Андрій би хотів саме так. Мали від нього його бачення на початковому етапі створення книжки і намагалися не зрадити його смаку. Тепер я собі думаю: він досить довго вагався, щоб піти у видавництво з пропозицією. Я, певно, задовго зволікала із зустріччю – він не був тоді у війську, я навіть не могла уявити, що скоро він там опиниться», – розповіла співзасновниця видавництва Мар'яна Савка. 

Читайте також: У боях під Бахмутом загинув львівський художник і шеф-кухар Андрій Гудима

Також на зустрічі будуть присутні батько захисника Олекса Гудима, донька захисника Юлія Гудима,  головна редакторка, співзасновниця «Видавництва Старого Лева» Мар’яна Савка та художниця, ілюстраторка Світлана Фесенко.

Довідка про загиблого Героя:

Андрій Гудима – ресторатор, художник, письменник. Навчався у Львівській національній академії мистецтв за спеціальністю «художник-реставратор». Згодом закінчив юридичний факультет Львівського торговельно-економічного університету. Працював більдредактором у газеті «Експрес», згодом - бренд-шефом ресторанів Open та Re:bro. Захищав Україну у складі 80-ї окремої десантно-штурмової бригади. Загинув у бою під Бахмутом 2 липня 2023 року.

Нагадаємо, що до 8 жовтня у Львові відбуватиметься літературний фестиваль та книжковий ярмарок Lviv BookForum. Ознайомитись з програмою заходів ви можете тут

Володимир Федорович

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!