Збір допомоги для військових контролюватиме відповідальна особа в ЛОДА

1843 0
У Львівській ОДА буде відповідальна особа, яка координуватиме роботу волонтерських організацій, які допомагають військовим у зоні АТО.
Фото: hrzone-ukraine.blogspot.com

Фото: hrzone-ukraine.blogspot.com

Про це під час відеомосту між Львовом і Дніпропетровськом повідомив заступник голови Львівської облдержадміністрації Володимир Харчук, інформують у Львівському прес-клубі.

Зараз, за словами Володимир Харчука, ЛОДА працює лише з двома організацями, які допомагають військовим у зоні АТО, - з товариством Червоного Хреста і військовим капеланом Степаном Сусом.

Згідно з указом Президента, вся допомога, яка їде в зону АТО, має бути облікована і оформлена бухгалтерськими документами.

«Організація, яка везе гуманітарну допомогу на фронт, має мати накладну. Тоді військовий підрозділ бере на баланс всі речі, обліковує їх, ставить відповідні відмітки і забирає на склад. ЛОДА разом із районними органами влади обліковує всю допомогу через районні і обласні адміністрації. Є більше 300 сторінок записів цієї допомоги. Цей список поновлюють щодва дні. Інформація є також на сайті ЛОДА», - пояснив заступник голови ЛОДА.

Водночас як повідомили tvoemisto.tv у прес-службі ЛОДА, наразі такої людини ще не призначили.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!