Збірна Львівщини виборола друге місце на молодіжному чемпіонаті України

781 0
Чемпіонкою у стрибках у довжину стала Аліна Лістунова з результатом 6 м 25 см.
Фото: управління молоді та спорту ЛОДА

Фото: управління молоді та спорту ЛОДА

В Івано-Франківську завершився Чемпіонат України з легкої атлетики серед молоді. Львівська збірна здобула 10 медалей, зокрема 3 золотих, 2 срібні та 5 бронзових нагород. Це дозволило збірній Львівщини вибороти друге загальнокомандне місце. Про це повідомили в управління молоді та спорту ЛОДА.

Чемпіонкою у стрибках у довжину стала Аліна Лістунова з результатом 6 м 25 см. Вона виконала норматив для участі у чемпіонаті Європи серед молоді, а також вперше виконала норматив майстра спорту. На дистанції 1500 м з результатом 4,22,11 чемпіонкою стала Уляна Рачинська. Вона також виконала норматив для участі у чемпіонаті Європи серед молоді.

У стрибках у висоту чемпіонкою стала Алевтина Дубіль з результатом 175. Спортсменка вперше виконала норматив кандидата у майстри спорту.

Читайте також: Львів'яни вибороли 6 медалей на чемпіонаті України з кросу

Срібними призерами стали Каріна Оверко, Марія Кравець, Олександра Жук та Катерина Лісковська в естафетному бігу 4х100 з результатом 48,26. В бігу на 200 м з результатом 25,14 срібною призеркою стала Марія Кравець . Вона також вперше виконала норматив кандидата у майстри спорту.

Бронзовими призерами стали: Михайло Мазепа біг 1500м., Максим Караїм біг 3000м., Марія Алєйнікова висота 170, Максим Караїм біг 800 м. Ігор Музичук, Юрій Васічкін, Руслан Реган, Даниїл Гнатів 4х100 з результатом - 3,19,68.

Нагадаємо, що у Чернівцях відбувся чемпіонат України з триатлону, де визначали переможців на суперспринтерській дистанції та змішаній естафеті. Дві львів'янки здобули перші позиції. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!