Збірна орієнтувальників Львівщини виборола «бронзу» на чемпіонаті України

922 0
Чемпіонат проходив серед дорослих, юніорів та юніорок, юнаків і дівчат.
Фото: управління молоді та спорту Львівської ОДА

Фото: управління молоді та спорту Львівської ОДА

Львівські спортсмени здобули «бронзу» на чемпіонаті України серед дорослих, юніорів та юніорок, юнаків і дівчат у Вінниці. Львівщину представили 13 учасників, трьом з яких вдалося здобути медалі. Про це повідомили в управлінні молоді та спорту Львівської ОДА.

Читайте також: Львів’янин став чемпіоном України з боксу

«Високі результати спорстменів дозволи Львівщині стати третьою у загальнокомандному заліку», - зазначили в управлінні.

Зокрема, чемпіонкою України серед жінок на довгій дистанції стала Олена Бабич. Вона також виборола бронзові медалі на дистанції нокаут-спринт та спринтерській дистанції.

Крім того, чемпіонкою України серед юніорок на довгій дистанції стала Ольга Гупало. Вона також виборола срібло на спринтерській дистанції.  

Читайте також: Львів’янин виборов бронзу на Кубку світу зі змішаних єдиноборств

Олегу Рожку вдалося вибороти одразу дві медалі серед юніорів. Він здобув «срібло» на довгій дистанції і став чемпіоном на спринтерській. У десятку найкращих на різних дистанціях також увійшли Сергій Бабич, Юрій Бадан, Єгор Рожков.

Фото управління молоді та спорту Львівської ОДА



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!