Збірна України прийматиме команди Фінляндії та Казахстану у Львові

913 0
Матчі відбудуться 28 та 31 березня.
Фото: Footboom.net

Фото: Footboom.net

У Львові проведуть два домашні матчі національної збірної України з командами Фінляндії та Казахстану у відбірному турнірі ЧС-2022. Відповідне рішення ухвалив виконавчий комітет Української асоціації футболу.

«Розглянувши пропозиції ТОВ «УАФ Маркетинг» та тренерського штабу національної збірної, Виконком УАФ визначив стадіон «Арена Львів» у Львові місцем проведення поєдинків кваліфікаційного турніру чемпіонату світу-2022 Україна –Фінляндія (28 березня 2021 року) та Україна – Казахстан (31 березня 2021 року)», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: УЄФА зарахував Збірній України технічну поразку за матч зі Швейцарією

Нагадаємо, що «Арену Львів» у грудні очолила 33-річна киянка Ольга Манько, яка упродовж останніх років очолювала концерн «Медіа управління» та керувала Всеукраїнським центром фізичного здоров‘я населення «Спорт для всіх».

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!