Політична реклама

Здорове харчування рятує від стресів

1207 0
На думку американських дієтологів, за допомогою правильного харчування можна вберегти себе від підвищеної нервозності та стресових станів.

Правильно підібрані продукти допоможуть подолати найнеприємніші емоційні стани без допомоги яких-небудь медичних препаратів, - пише видання "ВКурсе". Зокрема, рекомендується вживати зелень, насіння соняшника, ягоди, персики і какао, адже в них містяться антиоксиданти і мікроелементи, які організм витрачає під час стресових ситуацій.

Але якщо «заїдати» нервові стану чимось смачненьким, типу солодощів, булочок і кави, то це не просто не допоможе, але і посилить стан.

Нагадаємо, що раніше вчені з Університету Пенсільванії дійшли висновку, що для того, щоб застрахувати себе від стресових ситуацій, слід вживати побільше волоських горіхів. Вони нормалізують артеріальний тиск і роботу серцево-судинної системи, допомагаючи скоріше позбутися наслідків стресу.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!