Зеленський оголосив про звільнення Резнікова. Хто стане новим міністром оборони

3642 0
Очолити міністерство має Рустем Умєров.
ФОТО GETTY IMAGES

ФОТО GETTY IMAGES

Президент Володимир Зеленський підтвердив, що вирішив звільнити міністра оборони Олексія Резнікова. Його місце має зайняти голова Фонду держмайна Рустем Умєров. Про це президент заявив під час вечірнього звернення.

«Я вирішив провести заміну міністра оборони України. Олексій Резніков пройшов ці більш ніж 550 днів повномасштабної війни. Я вважаю, що міністерство потребує нових підходів та інших форматів взаємодії як із військовими, так і з суспільством в цілому. Зараз очолити міністерство має Рустем Умєров. Верховна Рада України добре знає цю людину, і пан Умєров не потребує додаткових представлень. Очікую від парламенту підтримки цієї кандидатури. Осінь – час для посилення», - йдеться у повідомлені. 

Рустем Умєров

Нагадаємо, ЗСУ прорвали першу лінію оборони росії поблизу Запоріжжя. Військових стримувало величезне мінне поле, тому сапери кілька тижнів розчищали шлях для штурму. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!