Зеленський підтвердив контрнаступальні дії України

904 0
«Цікаво, що путін сказав про наш контрнаступ».
Фото: АР

Фото: АР

Сили оборони ведуть контрнаступальні дії проти окупантів. Про це повідомив президент Володимир Зеленський під час спільної пресконференції у Києві разом із прем’єр-міністром Канади Джастіном Трюдо, передає «Суспільне».

«Цікаво, що путін сказав про наш контрнаступ. Важливо, що росія відчуває це завжди, що їм не довго залишилось, на мою думку»,  – зазначив президент.

Володимир Зеленський підтвердив, що ЗСУ ведуть контрнаступ проти російських військ. За його словами, контрнаступальні дії відбуваються в Україні, але на якому етапі – президент не відповів.

Читайте також: Український контрнаступ буде дуже потужним, – генерал США

Нагадаємо, що військовий експерт пояснив, що для українців означає візит Байдена, чому важливо розуміти позицію Китаю, Ірану, аналізує промову путіна та прогнозує, як зміниться тактика наших військових на полі бою у матеріалі.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!