Зеленський пообіцяв референдум щодо продажу землі іноземцям

1980 0
А в закон про ринок землі мають внести правки.
фото: Reuters

фото: Reuters

Учора, 11 листопада, президент України Володимир Зеленський пообіцяв внести правки у закон про ринок землі. Про це ідеться у його відеозверненні.

Читайте також: Як працюватиме ринок землі в Україні? Топ-6 відповідей на головні запитання

«Між першим і другим читанням у діючий проєкт закону про ринок землі будуть внесені правки, згідно з якими право продавати і купувати землю матимуть лише українські громадяни та українські компанії, засновані виключно українськими громадянами. Іноземці і компанії, які мають серед засновників іноземців, отримають право купувати українські земельні ділянки тільки у випадку, якщо на це буде дана згода народу України на всеукраїнському референдумі», – ідеться у відеозверненні.

Також Володимир Зеленський сказав, що закон, за яким має відбуватись референдум, Верховна Рада ухвалить найближчим часом.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!