Зеленський прокоментував повстання вагнерівців проти москви

1335 0
Чим довше Росія триматиме свої війська та найманців на українській землі, тим більше хаосу, болю і проблем для себе ж потім отримає.
Фото: сайт президента україни

Фото: сайт президента україни

Президент України Володимир Зеленський заявив, що чим довше Росія триматиме свої війська та найманців на українській землі, тим більше хаосу, болю і проблем для себе ж потім отримає. Про це він повідомив у своєму Tlegram-каналі.

«Кожен, хто обирає шлях зла, – руйнує сам себе. Посилає колони військових знищувати життя іншої країни – та не може втримати їх від втечі та зради, коли життя чинить опір. Зневажає людей та кидає на війну сотні тисяч – щоб врешті забарикадуватись у Московській області від тих, кого сам озброїв», – зазначив Зеленський.

За словами президента, Україна здатна захистити Європу від розповзання російського зла і хаосу. Він також заявив, що всі українські командувачі та бійці знають, як повинні зараз діяти.

Нагадаємо, що очільник ПВК «Вагнер» Євгеній Пригожин заявив, що взяв під контроль будівлю штабу, військові об'єкти, а також аеродром ростова-на-дону та збирається «йти на москву». Окрім того, спецслужби повідомляють, що у мешканців москви панічні настрої щодо наступу вагнерівців. У столиці рф готуються до мінування мостів.  Головне управління розвідки заявляє, що Москва готується до облоги. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!