Зеленський доручив провести перевірку всіх воєнкомів по країні

2284 0
Залужному доручили звільнити воєнкома, у якого журналісти знайшли нерухомість на мільйони доларів.
Володимир Зеленський

Володимир Зеленський

Президент Володимир Зеленський 23 червня провів засідання Ставки, де заслухав командувачів і доручив головнокомандуючому Валерію Залужному звільнити одеського воєнкома Євгена Борисова, у якого журналісти знайшли нерухомість на мільйони доларів в Іспанії. Крім того, провести перевірку всіх воєнкомів по країні.

Джерело: Володимир Зеленський у Telegram

«Дав термінове доручення Головкому Залужному негайно звільнити з посади, так би мовити, одеського «воєнкома» – начальника місцевого центру комплектування, про якого говорить вся наша країна», – йдеться в повідомленні. 

Також президент дав доручення створити комісію під керівництвом першого заступника міністра оборони України генерала Олександра Павлюка разом із правоохоронним блоком та разом із НАЗК для перевірки всіх воєнкомів в усіх регіонах України.

Зазначимо, журналісти відшукали в Іспанії маєток та офіс, що належать матері й дружині начальника Одеського обласного ТЦК та СП Євгена Борисова. Видання зазначає, що згідно з витягами з іспанського реєстру родина Борисова за час повномасштабної війни придбала на іспанському узбережжі нерухомості й автівок на мільйони доларів США.
 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!