Зеленський закликав українців не ігнорувати повітряних тривог

1171 0
Президент назвав небезпеку значною.
Фото: ОП

Фото: ОП

Президент України Володимир Зеленський просить українців зважати на сигнали повітряної тривоги. Про це глава держави сказав у вечірньому відеозверненні у середу, 1 листопада.

«Я прошу всіх українців зважати на сигнали повітряної тривоги та враховувати, що, хоч ми й посилюємо ППО так, як тільки можливо, все ж небезпека значна. Особливо в таких містах, як Харків, Запоріжжя, Херсон. У містах і селах Херсонщини, Донеччини. На Чернігівщині, Сумщині. Варто бути уважними й не ставитися до небезпеки легковажно», – сказав Зеленський.

Президент подякував воїнам мобільних вогневих груп, українським льотчикам і воїнам зенітних ракетних військ, які знищують російську авіацію, ракети та дрони.

Додамо, у ніч на 1 листопада у небі над Україною силами ППО збито 18 «шахедів» та одну керовану авіаційну ракету.

«На жаль, є кілька влучань. Але більшість ворожих цілей були знищені. І, зокрема, в Полтавській області, і Чернігівській та Сумській областях, на Вінниччині та Хмельниччині, в інших наших регіонах. Дякую за це нашим воїнам», – зазначив Зеленський.

Нагадаємо, у ніч на 1 листопада окупанти завдали удару по об’єктах критичної інфраструктури та військових об’єктах України.

Тетяна Дзяма

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!