Зеленський збирав Ставку. Про що говорили

746 0
Посадовці обговорили захист об'єктів критичної інфраструктури та підвищення ефективності роботи ППО
Фото: ОП

Фото: ОП

Президент України Володимир Зеленський у середу провів чергове засідання Ставки верховного головнокомандувача, на якому обговорили останню ракетну атаку росіян, ліквідацію наслідків та захист об'єктів критичної інфраструктури.

Джерело: Офіс президента

Учасники Ставки проаналізували ушкодження, завданні останніми ракетними ударами росіян. Також на засіданні йшла мова про ліквідацію наслідків ворожих атак. Посадовці обговорили захист об'єктів критичної інфраструктури та підвищення ефективності роботи ППО. Крім того, розглянули прогнози щодо розвитку оперативної обстановки на фронті з урахуванням змін на південному напрямку. Учасники засідання ухвалили рішення щодо подальшої деокупації українських територій.

Читайте також: Верховна Рада продовжила воєнний стан до 19 лютого

Також члени Ставки проаналізували темпи ремонту техніки і озброєння та підготовку армії до зимового сезону.

У засіданні взяли участь: керівник Офісу президента Андрій Єрмак, секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов, міністр оборони Олексій Резніков, головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний, начальник Головного управління розвідки Кирило Буданов, голова Служби зовнішньої розвідки України Олександр Литвиненко, командувач Сухопутних військ ЗСУ Олександр Сирський та командувачі військ оперативних напрямків.

Читайте також: Повітряні сили назвали точну кількість ракет, які росія випустила по Україні 15 листопада

До засідання Ставки також долучилися міністр внутрішніх справ Денис Монастирський, міністр закордонних справ Дмитро Кулеба, міністр інфраструктури Олександр Кубраков, інші члени уряду, очільники силових відомств і правоохоронних органів.

 

Антоніна Костик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!