Зеленський збирав Ставку. Про що говорили

918 0
Окремо зупинилися на актуалізації плану дій сил оборони на наступний рік.
Володимир Зеленський

Володимир Зеленський

Президент України Володимир Зеленський у вівторок провів чергове засідання Ставки верховного головнокомандувача. Обговорили ситуацію на фронті, зокрема, поблизу населених пунктів Бахмут і Кремінна. Про це повідомили в Офісі президента. 

«Учасники заслухали доповіді головнокомандувача Збройних Сил України та командувачів військ оперативних напрямків про ситуацію на фронті, обговорили реалізацію попередніх рішень Ставки щодо окремих ділянок, зокрема поблизу населених пунктів Бахмут і Кремінна», – пояснили там. 

Читайте також: Санкції проти росії працюють, хоча самі по собі не зупинять війну, – головний дипломат ЄС 

Крім того, на засіданні розглянули питання забезпечення сил оборони необхідною зброєю та обладнанням.

Окремо зупинилися на актуалізації плану дій сил оборони на наступний рік.

Нагадаємо, за минулу добу, 26 грудня, Сили оборони України знищили ще близько 620 окупантів. Загалом за час повномасштабного вторгнення росія втратила на війні проти України близько 103 220 солдатів.

Софіко Векуа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!