Землю в Стрийському парку хотіли незаконно передати в користування

3103 0
Прокуратура Львівської області запобігла незаконному наданню в користування земельної ділянки в межах «Стрийського парку».
фото: upload.wikimedia.org

фото: upload.wikimedia.org

Прокуратура Львівської області не дала Львівській міській раді незаконно передати в користування земельної ділянки у межах пам’ятки садово-паркового мистецтва загальнодержавного значення «Стрийський парк». Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

Прокуратура дала позов в Львівський адміністративний суд. За постановою суду від 06.04.2017 року, ухвалу ЛМР про надання ТзОВ «Вежа» дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою по встановленню меж земельної ділянки скасовано.  Площа земельної ділянки становить 0,0129 га, знаходиться вона на вулиці І.Франка, 160.

Читайте також: У Львові зупинили незаконне будівництво магазину

На цю ділянку буде поширюватись право сервітуту у межах пам’ятки садово-паркового мистецтва загальнодержавного значення «Стрийський парк». За прокурорського реагування, землі парку і надалі будуть використовуватись для рекреаційних цілей громади міста Львова.

Опублікувала Олеся Шеремета


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!