Як просувається облаштування індустріального парку у Львові: нові деталі

2051 0
Земельну ділянку на вулиці Шевченка («Рясне-2») віддадуть у власність ТзОВ «СіТіПарк Львів», яка є керуючою компанією індустріального парку. Відповідне рішення прийняли на сесії міської ради. Про це інформують у прес-службі ЛМР.
Фото: tvoemisto.tv

Фото: tvoemisto.tv

За словами в.о. директора департаменту містобудування Сергія Коровайника, перед ухваленням рішення було проведено відповідну експертну грошову оцінку, яка проводиться щоразу, коли продається земельна ділянка. Відтак, вартість продажу ставитиме 52,522 млн грн.

Читайте також: Яким буде індустріальний парк у Львові. Відео

Кошти, які місто отримає за купівлю землі, використають для підведення мереж. Натомість, сама керуюча компанія опісля інвестує 50 млн євро у придбану ділянку і збудує там близько 30 виробництв. Ціну визначено експертом, і тут немає жодних преференцій ні для кого, – повідомляють у прес-службі ЛМР.

«Індустріальний парк передбачає велику кількість нових робочих місць і значні поповнення бюджету Львова», – зазначив міський голова.

Читайте також: Чотири індустріальні парки Львова та області: локації, можливості

Раніше сесія міськради затвердила укладений договір між міськрадою та інвестором – львівською філією компанії СіТіПарк, яка попередньо стала переможцем інвестиційного конкурсу, після чого земельну ділянку в промзоні «Рясне-2» їй надали в оренду.

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!