Жарти Зеленського та геній з Карпат. Головне за ніч і минулу добу

4358 0
Усе, на що ви могли не звернути увагу або проспати.
Фото: The Guardian

Фото: The Guardian

Не денна то робота. Михайла Тафійчука кликали в Канаду, Нью Йорк, Швейцарію, Австралію. Та він не хоче покидати свою невеличку хатинку в українських Карпатах, де творить гуцульські народні музичні інструменти.

Зеленський, олігархи і Скалецька. Іноді «дуже хочеться» вішати олігархів, про це зізнався президент Зеленський в інтерв’ю The Guardian.

«Це шлях. Ми вибираємо: або тоталітарний, або демократичний. Але якщо вибрали демократичний, то, звісно, вішати не можна. Хоча іноді дуже хочеться. Чому? Тому що так швидше», - сказав він.

Після цих слів його прессекретарка Юлія Мендель нервово відреагувала: «Ми жартуємо». «Звичайно, ми жартуємо», - відповів Зеленський.

Він також сказав, що в Україні економічні процеси кожного дня прориваються, як прищ у 18-річного.

«Ти не знаєш, де, коли саме, як він з'явиться. Ти просто бігаєш, як на кораблі: всюди діри, і ти руками й ногами закриваєш це. Це те, в чому ми зараз живемо. Ми закриваємо діри», – сказав він.

Президент зізнався, що це він запропонував ексміністерці МОЗ Зоряні Скалецькій приєднатися до евакуйованих з Уханю у Нових Санжарах. «Це був її вибір, але запропонував це я», - сказав він.

The Guardian відзначає, що після цієї фрази Зеленський дуууууже загадково посміхнувся.

Kоронавірус.  На борту круїзного лайнера Grand Princess, що стоїть біля узбережжя Каліфорнії і на якому виявили інфікованих новим коронавірусом, перебувають 49 українців. Загалом на борту судна 3,5 тис. людей, які є громадянами 54 країн світу.

Антирекорд в Італії – кількість жертв в результаті інфікування коронавірусом в неділю зросла на 133 - до 366 осіб. Загальна кількість випадків захворювання в Італії зросла на 25% і досягла 7 375 осіб.

А Всесвітня організація охорони здоров'я спростувала міфи, що дитяча сеча та кокаїн запобігають COVID-19. В якій країні (країнах) набули поширення ці міфи не повідомляється.

Феміністичний марш. У Львові на 8 березня активістки у дуже концептуальних костюмах з серіалу «Розповідь служниці» провели Мирний феміністичний марш. Їх охороняли кілька десятків правоохоронців.

А концептуальні підсумки за минулий тиждень (день) Tvoemisto.tv тепер можна не тільки прочитати, але й подивитися.

Радійте ще одному святковому дню. Любіть життя, творіть, як пан Михайло з Карпат, і жоден коронавірус до Вас не вчепиться. Гарного дня!


+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!