Жодні дії росії у війні не стали несподіванкою, – Буданов

1053 0
Українська армія змогла вистояти, контрнаступ просувається, і з кожним днем наша перемога стає дедалі ближчою, каже керівник воєнної розвідки.
ФОТО: Міноборони

ФОТО: Міноборони

З початку війни армія росії не змогла зробити нічого такого, що стало б несподіванкою для України. Всі дії окупантів були передбачуваними. Про це повідомив начальник Головного управління розвідки міністерства оборони України Кирило Буданов.

Читайте також: «Зима буде важкою, бо росія використовує холод як зброю», – Шмигаль

Також керівник воєнної розвідки України повідомив, що українські військові є одними з найкращих фахівців у світі, оскільки мають унікальний досвід.

«Після цієї війни однозначно багато з військової науки, тактики ведення бою, стратегії буде змінено – виходячи з того, як просувалася ця війна. Безсумнівно, українські військовослужбовці вже є одними з найкращих фахівців у світі», – наголосив він.

Він пояснив це тим, що це перша після Другої світової повністю конвенційна війна, в якій застосовуються абсолютно всі наявні типи озброєння – від крилатих ракет повітряного базування до крилатих ракет з підводних човнів.

Читайте також: Військовий експерт пояснив, чому росія масово обстрілює Україну

«Хай там як, ми маємо справу з досить потужним ворогом. Але, як ми всі побачили, українська армія змогла вистояти, рухається вперед, контрнаступ просувається, і з кожним днем наша перемога стає дедалі ближчою», – підсумував він.

Про що свідчать масові ракетні обстріли України росією, скільки у неї залишилося ракет та іншого озброєння, чому не можна сідати за стіл переговорів з путіним, чому російські смертники навіть у куфайках та з гвинтівками старого зразка воюватимуть до останнього, і до чого готуватися цивільному населенню України, читайте у матеріалі Tvoemisto.tv.

Антоніна Костик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!