Зі Львова до кордону запустили автобуси для біженців

2227 0
Безкоштовні автобуси курсують із залізничного вокзалу до пунктів пропуску з Польщею.
Фото: Telegram Максима Козицького

Фото: Telegram Максима Козицького

З Головного залізничного вокзалу у Львові до пунктів пропуску на кордоні з Польщею запустили автобуси для людей, які рятуються від війни. Про це повідомив очільник Львівської ОВА Максим Козицький у Telegram.

Читайте також: Чи розгортатимуть на Львівщині нові місця для переселенців

Безкоштовні шатл-баси відправляються з площі Двірцевої, 1 та із залізничної станції «Підзамче» та курсують до п’яти пунктів пропуску на українсько-польському кордоні:

  • Угринів - Долгобичув
  • Рава Руська - Гребене
  • Краковець - Корчова
  • Шегині –Медика
  • Смільниця – Кросьценко

 

Додамо, що за попередню добу державний кордон на Львівщині перетнули близько 60 тисяч переселенців. На території області упродовж двох тижнів поселили понад 110 тисяч осіб. Зі слів очільника ЛОВА Максима Козицького, ще 18 тисяч внутрішньо переміщених осіб Львівщина готова прийняти.

Нагадаємо, що у Львові працює центр допомоги переселенцям на стадіоні Арена Львів.

Також створено чат-бот у Facebook і Telegram, який допоможе знайти помешкання або запропонувати його людям, які втікають від війни.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!