Зі Львова запустять новий маршрут до Відня і Братислави

1530 0
Автобуси відправлятимуться 4 рази на тиждень.
Фото: FlixBus

Фото: FlixBus

Найбільший оператор автобусних перевезень Європи FlixBus вперше запустить автобусний маршрут зі Львова до Словаччини та Австрії. Перша поїздка відбудеться 29 липня. Про це повідомили у пресслужбі перевізника. 

Маршрут N3272 курсуватиме через: Львів, Стрий, Мукачево, Ужгород, Кошице, Пряшів, Попрад, Жиліна, Тренчин, Трнава, Братислава, Відень, Санкт-Пельтен. Автобуси відправлятимуться 4 рази на тиждень. Зі Львова – у понеділок, вівторок, п’ятницю і суботу; з Санкт-Пельтена – у вівторок, середу, суботу та неділю.

Читайте також: До прикордонного села на Львівщині курсуватиме новий автобусний маршрут

Час у дорозі становитиме 18 з половиною годин із урахуванням зупинок та закладеним часом на перетин словацького кордону, проте може змінюватись. 

Так, зі Стрийської автостанції Львова автобус відправляється о 15:00, і прибуває о 6 ранку до Братислави, о 7:05 ранку до Відня, а о 8:20 – до кінцевої зупинки Санкт-Пельтен. Назад автобус відправляється о 20:20 зі Санкт-Пельтена, о 21:35 з Відня та 22:40 з Братислави та прибуває о 15:40 наступного дня до Львова.

Додамо, що вартість квитка у один бік становить від 2,2 тис. грн.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!