Зміна командування росії не вплине на плани України, – Кулеба

7794 0
Час важливий, але в Україні не рахують, скільки часу треба на перемогу.
Дмитро Кулеба

Дмитро Кулеба

Призначення в росії командувачем війни проти України генерала Олександра Дворнікова не вплине на плани України. Про це заявив міністр закордонних справ Дмитро Кулебав в інтервʼю NBC News, передає Укрінформ.

«Давайте повернемося до самого початку війни, коли планом росії була перемога над всією Україною десь за 3 дні. Цей план, очевидно, провалися. Тепер вони мають інший план, але ми маємо наші плани. Історія покаже, чий план переважить», – сказав він.

Читайте також: Нема сценарію, за якого Україна не переможе, але це забере час

Глава української дипломатії додав, що стратегія України базується на впевненості в те, що вона переможе і звільнить свої території.

«Час важливий, але ми не рахуємо те, скільки часу на це знадобиться», – додав міністр.

Зазначимо, що росія після провалу плану по окупації України реорганізувала командування своїми військами та тепер ними керує генерал, який воював у Сирії, Олександр Дворніков. Він відповідає за «покращення координації».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!