На правах реклами

Золоті чи срібні ювелірні вироби: що краще вибрати? «Онікс» дає кілька рекомендацій

2070 0
Існує певний стереотип, що саме золото підкреслює статус. Але ювеліри можуть зробити і вироби зі срібла досить екстравагантними.
Фото: Онікс

Фото: Онікс

Ювелірний асортимент вражає неймовірною кількістю різноманітних прикрас. Золоті та срібні аксесуари сподобаються всім. Залишилось лише вибрати і тут хтось починає губитися серед вибору. Адже вони не можуть визначитися із дорогоцінним металом. Золоті чи срібні ювелірні вироби – це одвічне протистояння, в якому складно розібратись, але «Онікс» допоможе зробити правильний вибір.

Якому металу надати перевагу?

Срібло та золото виглядають неперевершено. Кожен з цих металів має свої особливості, що так і приваблює покупців. При їхньому виборі можна спробувати для себе скласти список із певними критеріями:

  • Вік. Срібло краще підходить молоді, оскільки підкреслює легкість, ніжність. Золото допомагає продемонструвати статус, успіх. В цьому всьому є ще одна тонкість: якщо вибрати мініатюрні золоті сережки дівчині, а срібний кулон жінці, то це теж буде виглядати красиво. Потрібно чітко продумати оформлення аксесуарів.

  • Особливості зовнішності. У вас світла шкіра, більш холодний відтінок очей і волосся теж світле, тоді холодні відтінки металів саме для вас. Срібло та біле золото стануть ідеальними компаньйонами. Якщо ви смугляві, маєте темне волосся і колір очей насичений, теплі відтінки золота ще більше допоможуть це підкреслити. Також не забувайте про срібні речі з позолотою.
  • Статус. Існує певний стереотип, що саме золото підкреслює статус. Срібло вважають демократичним металом. Звісно, їх ціна відрізняється і золоті прикраси коштують значно дорожче, але тут, як і в першому пункті, потрібно звернути увагу на оформлення. Ювеліри можуть зробити і вироби зі срібла досить екстравагантними, а золоті прикраси можуть бути лаконічними.

Ці пункти хоч трохи допоможуть розібратися у вічному протистоянні дорогоцінних металів. Вам потрібно орієнтуватись на свої побажання, а також враховувати інші прикраси, які знаходяться у шкатулці. Разом з «Онікс» можливо втілити усі побажання та здивувати оточення бездоганним смаком.

Фото: «Онікс»

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!