Зранку окупанти обстріляли Україну крилатими ракетами

1480 0
Під час повітряної тривоги пролунали вибухи у Києві та Харкові.
Умовне фото

Умовне фото

Вранці 23 січня Повітряні сили повідомили про імовірний пуск крилатих ракет з російських бомбардувальників, які загрожують областям, де оголошена повітряна тривога.

У Київській міській військовій адміністрації попередили про ракетну небезпеку та заявили про роботу ППО. В області теж працювала протиповітряна оборона, повідомила пресслужба обласної військової адміністрації.

Внаслідок ракетного удару у Святошинському районі зафіксовано загоряння припаркованих автомобілів, зокрема і поруч з дитсадком. Як уточнив міський голова Віталій Кличко, у Святошинському районі Києва горить квартира, там виявили одну потерпілу. Внаслідок падіння уламків у будинку пошкоджені балкони з 1 по 5 поверхи. Загалом відомо вже про пʼятьох постраждалих у цьому районі  всіх госпіталізували.

Вибухи пролунали також в Харкові. Внаслідок ударів є постраждалі, в тому числі діти, зруйновано санаторну школу, пошкоджено газогін. Відомо, що було чотири влучання  в передмісті Харкова. Пошкоджено житлові будинки в приватному секторі.

За попередніми даними, осколкові поранення там отримали діти, постраждала також одна жінка. В іншому районі росіяни зруйнували санаторну школу для хворих дітей. Одна з ракет поцілила в газопровід. На місцях працюють всі служби.

Станом на 8:15 в Україні оголосили відбій повітряної тривоги.

Антоніна Костик

______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!