ЗСУ досягають тактичного прогресу на ключових напрямках, – розвідка Британії

670 0
У Луганській області російські сили доклали значних зусиль для наступу на Серебрянський ліс поблизу Кремінної.
ФОТО: Getty images

ФОТО: Getty images

Міноборони Британії оцінило наступальні операції українських військ на трьох ключових напрямках як впевнений тактичний прогрес. Про це йдеться в огляді Міноборони Британії.

Останніми днями українські війська переналаштувалися та знову проводять великі наступальні операції на трьох основних напрямках на півдні та сході України.

«Українські сили використовують досвід перших двох тижнів контрнаступу для вдосконалення тактики наступу на глибоку, добре підготовлену російську оборону. Українські підрозділи поступово, але стабільно просуваються в тактиці на ключових напрямках», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: ЗСУ наступають на кількох напрямках одночасно, – Маляр

У Луганській області російські сили доклали значних зусиль для наступу на Серебрянський ліс поблизу Кремінної.

Ймовірно, це відображає накази російського вищого керівництва переходити в наступ, коли це можливо. росія досягла невеликих успіхів, але українські сили завадили прориву, зазначили в розвідці.

Нагадаємо, що противник і надалі зосереджує основні зусилля на Лиманському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках - протягом доби відбулось 29 бойових зіткнень. На Запорізькому та Херсонському напрямках ворог обороняється і намагається стримати просування Сил оборони.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!