ЗСУ наступають на кількох напрямках одночасно, – Маляр

998 0
На Півдні на всіх напрямках наступу тривають важкі бої.
Фото умовне

Фото умовне

Східне угруповання військ ЗСУ сьогодні розпочало наступ на декількох напрямках одночасно. Про це повідомила заступниця міністра оборони України Ганна Маляр.

За її словами, українські війська просуваються вперед у напрямках Оріхово-Василівки, Бахмута, Богданівки, Ягідне, Кліщіївка, Курдюмівка. 

«На Куп’янському, Лиманському, Мар’їнському напрямку ворог намагався наступати, але йому не вдалось просунутись. На Авдіївському та Шахтарському напрямках противник завдав авіаційних ударів, здійснював артилерійські обстріли», – зазначила Гання Маляр.

Читайте також: «Ведуться важкі бої». У Генштабі розповіли про ситуацію на фронті

Вона також додала, що на Півдні на всіх напрямках наступу тривають важкі бої. Ворог в обороні, докладає чимало зусиль, щоб зупинити наші наступальні дії. Водночас ворог несе значні втрати особового складу, озброєння та техніки.

Нагадаємо, що ЗСУ звільнили кілька позицій під Красногорівкою, що на Донеччині, які були окупавані росією ще у 2014 році.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!